Over ons

Over ons

Griffioen Employee Benefits is in 2014 voortgekomen uit Hoekstra en van Eck Employee Benefits en is opgericht in 2001. 

Wanneer u voor ons kiest kunt u rekenen op een pro-actieve, deskundige en uitermate betrokken partner voor uw verzekerbare secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hierdoor bespaart u tijd en geld!

Full service

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn complex en vormen een financieel risico voor u als werkgever. Anderzijds zijn deze aanvullende voorwaarden van groot belang voor uw werknemers en hun gezin.

Griffioen Employee Benefits is een fullservice employee benefits adviesbedrijf. Wij beperken ons dus niet tot alleen pensioenadvies, maar zijn ook gespecialiseerd in collectieve WIA- en ziektekostencontracten.
Het is onze missie om deze complexe materie op heldere, plezierige en enthousiaste wijze te communiceren naar uw werknemers waardoor de waardebewustheid van deze benefits fors toeneemt.

Dit doe wij het liefst middels persoonlijke gesprekken waarbij uw werknemers een personal statement ontvangen waarin alle voorzieningen helder en inzichtelijk staan beschreven. Hierin kunnen zij teruglezen wat u als werkgever heeft geinvesteerd in deze aanvullende arbeidsvoorwaarden en wat het hen persoonlijk oplevert.


Bovendien vallen ook de echte werkgeversverzekeringen, zoals de ziekteverzuim- of WGA Eigenrisiciodragersverzekering onder ons specialisme.

 

Neem direct contact met ons op