Over ons

Over ons

Griffioen Employee Benefits is in 2014 voortgekomen uit Hoekstra en van Eck Employee Benefits, opgericht in 2001. Wij zijn een compact mean en lean familiebedrijf.

Wanneer u voor ons kiest kunt u rekenen op een pro-actieve, deskundige en uitermate betrokken partner voor uw verzekerbare secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hierdoor bespaart u tijd en geld!

Full service

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn complex en vormen een financieel risico voor u als werkgever. Anderzijds zijn deze aanvullende voorwaarden van groot belang voor uw werknemers en hun gezin.

Griffioen Employee Benefits is een fullservice employee benefits advies organisatie. Wij beperken ons dus niet tot alleen pensioenadvies, maar zijn ook gespecialiseerd in collectieve WIA- en ziektekostencontracten.
Het is onze missie om deze complexe materie op heldere, plezierige en enthousiaste wijze te communiceren naar uw werknemers waardoor de waardebewustheid van deze benefits fors toeneemt.
Bovendien vallen ook de echte werkgeversverzekeringen, zoals de ziekteverzuim- of WGA Eigenrisiciodragersverzekering onder ons specialisme.

Referenties

Neem direct contact met ons op