Over ons

Griffioen Employee Benefits is opgericht in 2001. Wij onderscheiden ons door een hoogwaardige, persoonlijke en pro-actieve dienstverlening die wij al vele jaren met een vaste groep medewerker aanbieden.

Fullservice dienstverlening door een samenwerking met Fixed Finance

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn complex, veel omvattend en vormen een financieel risico voor u als werkgever. Anderzijds zijn deze aanvullende voorzieningen van groot belang voor uw werknemers en hun gezin.

Natuurlijk wilt u als werkgever dat dit goed geregeld wordt en dat u er verder ook geen omkijken meer naar heeft. Dat is precies onze missie!

Griffioen Employee Benefits BV is een fullservice employee benefits adviesbedrijf. Naast pensioenzaken zijn wij ook gespecialiseerd in collectieve WIA-, ziekteverzuim- en ziektekostencontracten. Zelfs de WGA- en Ziektewet eigenrisicodragersverzekeringen behoren tot ons aandachtsgebied. 

Ook zelfstandige ondernemers kunnen bij ons terecht. Voor lijfrentevoorzieningen, arbeidsongeschiktheid- en overlijdensrisicoverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Door onze zéér nauwe samenwerking met Fixed Finance is het óók mogelijk om uw salaris- en financiële administratie onder één dak (zelfs op dezelfde werkvloer) onder te brengen. Dit is efficiënt, voorkomt fouten en leidt tot synergie als het gaat om advies en beheer van financiële zaken die uw onderneming betreffen. Fixed Finance kan ook slimme HR tools voor u inregelen en beheren.

Hierdoor kunt u zich focussen op uw core business.